Diensten

Express- en koerierdienst

Express- en koerierdienst

JNK Express Koerier verzorgt al uw spoedtransporten, zowel in binnen- als buitenland. U neemt contact op met ons (dit kan 24 op 24 en 7 op 7) voor uw spoedopdracht en wij zorgen voor een passende oplossing rekening houdende met al uw specifieke wensen. We rijden rechtstreeks van laadadres naar het losadres, zonder tussenkomst van andere opdrachten. Desgewenst krijgt u een telefonische bevestiging, zowel bij het laden als direct na het lossen van de zending.

Vaste opdrachten en op maat samengestelde projecten

Vaste opdrachten en op maat samengestelde projecten

JNK Express Koerier biedt u eveneens assistentie bij regelmatig terugkerende zendingen. In samenspraak en op basis van uw noden en verwachtingen bieden wij u een professioneel antwoord voor uw specifiek project. Twijfel dus niet om ons te contacteren voor maatwerk!

De samenwerking met JNK Express Koerier voor de verdeling van onze driekoningentaarten was prima.

Samen met Koen zijn er duidelijke afspraken gemaakt geweest, en de tussentijdse updates via Whatsapp zijn zo’n voorbeeld van de aangename communicatie met deze partner.

Voor herhaling vatbaar!

 

 

Brent Naessens, Project Marketeer bij ION

Ik koop vaak kunstwerken via veilingen in Europa. Onlangs kocht ik een middelgroot meubelstuk op een veiling in Bordeaux. Niet evident om dit transport snel en goedkoop bij mij thuis te krijgen. Gelukkig was er JNK Express Koerier. Zij konden mij helpen via een speciaal voor mij opgezet transport. Diezelfde week nog had ik het meubelstuk bij mij afgeleverd. Tot mijn grote tevredenheid.

Hans Vanoorbeek, zaakvoerder Watchco

We zijn een artisanaal Doughnut zaakje uit Antwerpen en onlangs moesten we voor een privéklant meer dan 1000 dozen met Doughnuts leveren over heel België. Helemaal niet evident. Daarom hebben we verschillende bedrijven aangesproken, maar vele gaven aan het niet aan te kunnen of hun offertes waren heel erg hoog. Dankzij JNK Express Koerier werd er niet alleen prachtig werk geleverd maar werden er tevens oplossingen aangereikt om efficiënter te werk te kunnen gaan. Wij zijn meer dan tevreden en we hebben met JNK Express Koerier een partner gevonden voor de rest van onze toekomstige projecten.

Khalid Lekchiri, zaakvoerder L' Atelier Doughnut.

“Bij Visser & Smit Hanab nv zit “Verbinden in het DNA”. Als aannemer gevestigd in de Gentse haven en gespecialiseerd in de aanleg en bouw van transportleidingen, afvalwater-, drinkwater- en proceswaterbehandeling, zwembadtechnologie, diverse industriële installaties, distributie- en toevoerleidingen, industriële bekabeling, … zoekt Visser & Smit Hanab nv samen met haar klanten naar de juiste oplossingen voor optimaal en duurzaam water- en energietransport. Om deze doelstellingen te bereiken, is ook de samenwerking met een betrouwbare en flexibele koerierdienst voor ad hoc interventies en opdrachten een belangrijke must. Het efficiënt behandelen van opdrachten en het respecteren van gemaakte afspraken zijn daarbij een absolute vereiste. In JNK Express Koerier heeft Visser & Smit Hanab nv dan ook de juiste partner gevonden voor een samenwerking op lange termijn, want JNK Express Koerier doet wat het belooft!

Nancy Arnouw, Management Assistant bij Visser & Smit Hanab nv

JNK Express Koerier = Top bedrijf!

Onze leverancier was een onderdeel vergeten te leveren bij onze bestelling.

Dit had ik de volgende dag echt nodig omdat de klant een steiger voor de volgende dag had gehuurd.

Zonder dit onderdeel kon helaas niets gemaakt worden, meteen gaan zoeken naar transport en kwam toen bij JNK Express Koerier uit, zo blij deze gevonden te hebben.

Alles meteen perfect en heel goed geregeld. Heel vriendelijk en correct. Zal deze zeker aanbevelen.

Nogmaals Top bedrijf!

Audrey Gerards Mede-eigenaresse van Luge-Haarden, Wijnandsrade (NL)

“Als particulier hadden we een ophaling van een zonnepaviljoen, verspreid over 5 grote dozen van ongeveer elk 30 kg.

Was geen enkel probleem. Was meer dan 300km. Heel goede afspraken, alles op korte tijd geregeld door JNK Express Koerier.

Heel vriendelijk en wij waren heel tevreden. Een aanrader.”

Familie Meurisse-Braekevelt

“BAM Contractors over JNK Express Koerier :

  • Zeer snelle afroep
  • Zorgvuldige aflevering
  • Klantvriendelijke behandeling
  • Zeer snelle aflevering
  • Prijs-kwaliteit is in orde
Frank De Clercq, Senior Site Manager
Flexibiliteit & service
Flexibiliteit & service
Veiligheid & garantie
Veiligheid & garantie
Accuraatheid & discretie
Accuraatheid & discretie